نقشه برداری

دنیای نقشه برداری

نقشه برداری

دنیای نقشه برداری

زمان و شرایط اصلاح معدل لیسانس در کنکور کارشناسی ارشد

زمان و شرایط اصلاح معدل لیسانس در کنکور کارشناسی ارشد اعلام شد

معاون سازمان سنجش آموزش کشور زمان و شرایط اصلاح معدل کارشناسی در کنکور کارشناسی ارشد سال 1388 را اعلام کرد و گفت: صورتی که اطلاعات اصلاح نشود هرگونه مغایرت باعث لغو قبولی داوطلب در این آزمون خواهد شد.

ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در فرم انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد 88 برخی اطلاعات داوطلبان این آزمون درج شده است. در این فرم بر اساس آنچه در فرم ثبت نام داوطلبان به سازمان سنجش آموزش کشور ارائه شده بود، اطلاعات مربوط به رشته تحصیلی کارشناسی، دانشگاه محل تحصیل داوطلب در دوره کارشناسی و معدل کل کارشناسی داوطلب به وی ارائه می شود.

وی اظهار داشت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می تواند با درج علامت در صورت صحت اطلاعات، آنها را تأیید کند و در غیر این صورت یعنی در صورت مغایرت، نسبت به اصلاح آن اقدام کند.

معاون سازمان سنجش گفت: داوطلبان در صورت مشاهده مغایرت در اطلاعات ارائه شده تا 31 خرداد ماه فرصت دارند با ارائه گواهینامه از دانشگاه محل تحصیل و ارائه آن به سازمان سنجش اطلاعات صحیح را در اختیار سازمان سنجش قرار دهند تا این اطلاعات نهایی مبنای کار سازمان برای پذیرش داوطلب قرار گیرد.

وی افزود: در صورتی که اطلاعات اصلاح نشود هرگونه مغایرت باعث لغو قبولی داوطلب در این آزمون خواهد شد.

خدایی درباره نحوه تأثیر معدل در کنکور کارشناسی ارشد 88 به مهر گفت: معدل در این آزمون تاثیر 20 درصدی دارد و 80 درصد مابقی نمره کل علمی شرکت در آزمون است.

وی افزود: معدل بر اساس دانشگاه و وضعیت تحصیلی یعنی ترازبندی شده در قبولی تأثیرگذار خواهد بود.


منبع: خبرگزاری مهر

معرفی کتاب در زمینه سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیا

معرفی چند کتاب در زمینه سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی




مبانی سیستم اطلاعات جغرافیایی

Principles of Geographical Information Systems for Land Resources Assessment

نویسنده : پی. ای. بارو
مترجم : دکتر حسن طاهر کیا
چاپ : پنجم ، ١٣٨٦ تعداد صفحه : 380 ص
شابک : ١-٢٤٤-٤٥٩-٩٦٤ قیمت : ٣١٠٠٠ ریال



شرح :

این کتاب برای دانشجویان رشته‌ جغرافیا در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درسهای «سیستم اطلاعات جغرافیایی» و «سنجش از دور» ترجمه شده است.



فهرست :

پیشگفتار مترجم

مقدمه مؤلف

فصل اول: سیستمهای اطلاعات جغرافیایی

فصل دوم: ساختار داده‌ها در نقشه‌های موضوعی

فصل سوم: مدل رقومی ارتفاع

فصل چهارم: وارد کردن،‌ بازبینی، ذخیره کردن و خارج کردن داده‌ها

فصل پنجم: روشهای تحلیل داده‌ها و مدل‌سازی مکانی

فصل ششم: کیفیت داده‌ها،‌خطاها و گوناگونی طبیعی

فصل هفتم: روشهای طبقه‌بندی

فصل هشتم: روشهای درون‌یابی فضایی

فصل نهم: انتخاب یک سیستم اطلاعات جغرافیایی


منابع

سنجش از دور ( اصول و کاربرد )
Remote Sensing ( Principles and Application )


نویسنده : دکتر حسن علیزاده ربیعی
چاپ : نهم ، ١٣٨٧ تعداد صفحه : 304 ص
شابک : ٥-٠٦٣-٤٥٩-٩٦٤ قیمت : ٣١٠٠٠ ریال



شرح :


این کتاب دربرگیرنده اصول و کاربرد سنجش از دور است برای استفاده دانشجویان دوره کارشناسی رشته جغرافیا در درس «سنجش از دور» به ارزش ٣ واحد تدوین شده است.



فهرست :

مقدمه چاپ سوم

مقدمه

فصل اول: مفاهیم و اصول سنجش از دور

فصل دوم: دستگاههای سنجش از دور

فصل سوم: تفسیر آمار و اطلاعات ماهواره‌های لندست

فصل چهارم: کاربرد تفسیر تصاویر و داده‌های ماهواره‌های لندست

فصل پنجم: برنامه‌های آینده سنجش از دور کاربردی

منابع و مآخذ


خلاصه مباحث اساسی کارشناسی ارشد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیاییG.I.S & RS

نویسندگان : اسمعیل دلیر، مهشید منزوی

قیمت : ۹۹۰۰۰ ریال


مشخصات کتاب
تعداد صفحه: 512
نشر: پردازش (16 اسفند، 1385)
شابک: 978-964-7871-54-9
قطع کتاب: وزیری
وزن: 1050 گرم


geopack

مرکز نقشه برداری ایران اقدام به تهیه یک مجموعه به نام geopack نموده است. این مجموعه مشتمل بر آموزش انواع دوربین های توتال استیشن به صورت تصویری و متنی، مجموعه نرم افزار ، تست های کاردانی و کاردانی به کارشناسی و مجموعه سوالات کارشناسی ارشد و تصاویر و فیلم های جذاب دنیای نقشه برداری است . مرکز نقشه برداری ایران قصد ارائه این مجموعه کامل و پربار را در نمایشگاه کتاب در تاریخ17 اردیبهشت و نمایشگاه ژئوماتیک در 20 اردیبهشت را دارد.



افزایش ظرفیت دوره ‌کارشناسی ارشد دانشگاه ‌ها

 افزایش ظرفیت دوره ‌کارشناسی ارشد دانشگاه ‌ها  

مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد به دو شیوه آموزش محور و آموزش و پژوهش (روش فعلی) از امسال، گفت: بر این اساس امسال در مجموع حدود 75 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاههای سراسر کشور پذیرش می‌شوند.

دکتر برزویی در گفت‌وگو با خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم سال گذشته حدود 40 هزار نفر بود، گفت: با اجرای شیوه آموزش محور ، امسال حداقل 50 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد در حوزه وزارت علوم پذیرفته خواهند شد. بر این اساس حدود 42 هزار نفر از طریق آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم، حدود 6 هزار نفر در حوزه استعدادهای درخشان و حدود 2 تا 3 هزار نفر در شیوه آموزشی کارشناسی ارشد وارد دانشگاهها می‌شوند.

وی با بیان اینکه ظرفیتهای دقیق این دوره تا پایان هفته مشخص خواهد شد، افزود:‌ بر این اساس پیش‌بینی می‌شود که حدود 25 هزار نفر نیز در حوزه دانشگاه آزاد وارد مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های کشور خواهند شد. بنابراین مجموع پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد سال 88 به حدود 75 هزار نفر می‌رسد.

دکتر برزویی با بیان اینکه با ایجاد شیوه جدید آموزش محور در دوره کارشناسی ارشد به هیچ عنوان ظرفیت‌های فعلی دوره کارشناسی ارشد که به روش آموزشی پژوهشی ارائه می‌شد، کاهش نخواهد یافت، اظهار کرد: این ظرفیت به قوت خود باقی است و پذیرش دانشجو در شیوه آموزشی به صورت ظرفیت مازادی است که به ظرفیت‌های قبلی اضافه خواهد شد.

دکتر برزویی با بیان اینکه ارائه شیوه آموزشی کارشناسی ارشد به هیچ عنوان به پژوهش لطمه وارد نمی‌کند، اظهار کرد: این روش برای ایجاد تنوع و افزایش ظرفیت در دوره کارشناسی ارشد اجرا خواهد شد به گونه‌ای که این شیوه هم اکنون در دانشگاه های برتر دنیا و همچنین چند سالی است که در دانشگاه‌های صنعتی شریف و امیرکبیر به صورت آزمایشی اجرا شده و هم اکنون این روش در کل کشور توسعه خواهد یافت.

مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم در خاتمه اظهارکرد:‌ شیوه آموزشی مقطع کارشناسی ارشد از امسال در برخی دانشگاههای کشور اجرا خواهد شد، البته اجرای این شیوه منوط به کسب مجوز دانشگاه از شورای گسترش آموزش عالی خواهد بود.

ظرفیت پذیرش داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد ۸۸

ظرفیت پذیرش داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد ۸۸ 

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور میزان ظرفیت پذیرش در شیوه آموزشی پژوهشی کنکور کارشناسی ارشد 88 را اعلام کرد.

پذیرش 40 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد آموزشی و پژوهشی

ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: 34 هزار و 500 نفر در آزمون کارشناسی ارشد به روش آموزشی پژوهشی در سال 88 پذیرش می شوند که با احتساب دانشجویان ممتاز و ظرفیتهای اضافی پیش بینی می کنیم در این بخش 40 هزار نفر پذیرفته شوند.

وی اظهار داشت: ظرفیتهای بخش آموزش محور نیز به سازمان ارائه شده اما دانشگاهها فرصت دارند برای تکمیل این بخش از پذیرش، برنامه ریزی و نتیجه نهایی را به سازمان سنجش ارائه کنند.

پذیرش بین 40 تا 50 هزار داوطلب در کنکور کارشناسی ارشد

معاون سازمان سنجش اضافه کرد: بخش دیگری از پذیرش در کنکور کارشناسی ارشد به پذیرش دانشجویان استعدادهای درخشان اختصاص دارد که بدون کنکور وارد این مقطع می شوند با احتساب پذیرش این افراد و در مجموع پیش بینی می شود بین 40 تا 50 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد امسال پذیرفته شوند.

به گزارش مهر، در کنکور کارشناسی ارشد امسال سه نوع شیوه پذیرش اعمال می شود. شیوه پذیرش آموزشی پژوهشی یکی از این روش ها است که در این روش، پذیرش مانند سال گذشته یعنی گذراندن دروس تئوری به همراه پایان نامه است. وزارت علوم با سیاستی جدید در راستای افزایش ظرفیت در دوره های تحصیلات تکمیلی برای اولین بار روش آموزش محور را نیز به روش پذیرش دانشجو در کنکور کارشناسی ارشد اضافه کرده است که در این شیوه تمامی واحدها به صورت تئوری ارائه می شود و دانشجو از گذراندن پایان نامه معاف می شود.

در نهایت شیوه جدید دیگر پذیرش دوره ای با محوریت پژوهش که دستاورد آن (ارائه فناوری جدید، ارائه نظریه و ایده جدید، تولید دانش فنی، ثبت اختراع ...) است که مشتمل بر اخذ واحدهای درسی محدود و الزام به ارائه پایان نامه خواهد بود.

کارت ورود به جلسه آزمون ارشد ۸۸

تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 88

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از یکشنبه 13 تا سه شنبه 15 اردیبهشت ماه سال 88 توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در آزمون کارشناسی ارشد سال 88 دانشگاه آزاد اسلامی بیش از 385 هزار داوطلب ثبت نام کرده اند.

در این آزمون بیش از هزار رشته شهر وجود دارد که این تعداد در مقایسه با کنکور سال گذشته در حدود 10 درصد افزایش یافته است.

آزمون کارشناسی ارشد سال 88 دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای 17 تا 19 اردیبهشت ماه سال 88 در 249 رشته برگزار می شود. نتایج این آزمون نیمه اول شهریور 88 اعلام خواهد شد.

مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرده است که با توجه به افزایش 19 درصدی تعداد رشته شهرهای کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به همین میزان افزایش پذیرش نسبت به سال قبل وجود خواهد داشت.